fbpx

Over By Voorn

Mijn naam is Kafel Voorn en ik ben de oprichter van By Voorn Fysiotherapie en Performance Training. Door mijn ervaring in de topsport ben ik bekend met de fysieke en mentale belasting van het lichaam. Nadat ik zelf een revalidatietraject bij een fysiotherapeut had doorlopen, was ik gemotiveerd om zelf ook fysiotherapie te gaan studeren.

In 2015 heb ik mijn studie fysiotherapie afgerond. Mijn kennis en kunde heb ik onder andere uitgebreid bij een gerenommeerd sportmedisch centrum SMC Fysiomed. Daar heb ik gewerkt met topsporters van o.a Ajax, Fc Utrecht, Heracles Almelo en hockey-ers van diverse topclubs uit de randstad alvorens ik als zelfstandig fysiotherapeut ben gaan werken.

Met een frisse blik en een professionele aanpak zorg ik er samen met mijn clienten voor dat wij het maximale bereiken voor een beter, sterker en vitaler ‘zijn’.

“ In de huidige samenleving wordt het steeds lastiger om tijd te creëren en prioriteiten te combineren. Hier lijdt vaak de omgang met het lichaam onder. By Voorn wilt dit probleem aanpakken door zich aan te passen aan de wensen en schema’s van zijn cliënten. Ongeacht de leeftijd, sportniveau of werkdruk, verdient elk lichaam een goede zorg. Een ieder verdient persoonlijke aandacht.”

Kafel Voorn