Fysiotherapie aan huis of op locatie

Snel van je klachten af en altijd het beste resultaat

By Voorn komt als praktijk aan huis bij jou (of op gewenste locatie). We zijn ons bewust dat tijd gering is. We zijn de brug tussen tijd, efficiëntie en het beste resultaat voor jou klachten en blessures.

Je wordt behandeld in jouw eigen vertrouwde omgeving. Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht en helpen je om jouw lichaam weer zo sterk, soepel en fit mogelijk te maken. Door het combineren van zorg op maat met bijpassende trainingen streven wij naar een optimaal behandelresultaat.

Snel van je klachten af en altijd het beste resultaat. 

Vergoedingen

By Voorn biedt persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundigheid waar jij als cliënt centraal staat. Daardoor hebben wij er bewust voor gekozen geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Het grote voordeel door contractvrij te werken, is dat we in samenspraak met jou de kwaliteit en zorg op maat kunnen leveren die nodig is voor jouw herstel.

Sommige verzekeraars vinden dit geen probleem en stellen kwaliteit en zorg van jouw herstel voorop. Zij vergoeden de volledige behandelingen(100%). Andere verzekeraars het grote deel van de behandeling (tot max 75%). Het aantal fysiotherapie behandelingen waar je recht op hebt, staat in jouw polisvoorwaarden.

Wil jij weten of je de gehele behandeling vergoed krijgt, of een klein bedrag moet bij betalen? Klik hier voor de aanvullende verzekeringen 2019. Je ontvangt van ons een nota die je zelf indient bij de zorgverzekeraar, maar geen zorgen, we lopen je stap voor stap door dit proces heen.

Tarieven

Eerste behandeling
Screening, intake en onderzoek
45min – *€50,-

Vervolgbehandelingen
30min – *€45,-

Rapport ten behoeve van letselschade
Opstellen van een schaderapport voor advocaten bij letselschade – €70,-

*Tarieven zijn inclusief reiskosten.
*Buiten de Randstad tarief in overleg.

Close Menu