Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage als onderdeel van jouw arbo- of vitaliteitsbeleid? Dat kan! By Voorn biedt de mogelijkheid om massages te introduceren in jouw bedrijf, wat een positieve bijdrage levert aan de gezondheid, vitaliteit, arbeidsbeleving, en daarmee de productiviteit van jouw medewerkers.

Een goede werkbalans zorgt voor minder verzuim. Regelmatig ontspannen is noodzakelijk om deze balans te bereiken en behouden. Doen we dat niet of onvoldoende, dan kan dit leiden tot verscheidene fysieke en mentale gezondheidsklachten. Hieronder vallen o.a. spanning en/of pijn in de rug, schouders en nek, spanningshoofdpijn, het ervaren van stress, en minder tevredenheid en plezier in het werk. Elk van deze klachten kan op zijn beurt leiden tot verminderde productiviteit en meer veelvuldig ziekteverzuim, voor zowel kortere als langere perioden.

Bedrijfsmassage By Voorn biedt jouw medewerkers een middel welke direct ontspanning biedt en stress verlicht. Bovendien geeft het hen een gevoel van persoonlijke aandacht en waardering van jou als werkgever. Onze ervaring met het resultaat? Blije en vitale medewerkers!

Gaan we samen aan de slag om duurzame inzetbaarheid te verzekeren in jouw organisatie?

Naast bedrijfsmassage, bieden wij ook het volgende aan:

Close Menu