Til je sportprestaties naar een hoger level

Met de Performance training van By Voorn richten wij ons op het verbeteren en onderhouden van jouw lichaam. Hierbij ligt de aandacht op het maximaliseren van jouw motorische vaardigheden en jouw sportperformances. Je wordt getest en er wordt gekeken waar jouw sterke en zwakke punten zitten.

Denk hierbij aan mobiliteit, kracht en bewegingspatronen en eventuele beperkingen door voorgaande blessures. Vervolgens zullen we gepersonaliseerd traject opstellen. Denk hierbij aan het verbeteren van o.a jouw motoriek, explosieve kracht, coördinatie, sprongkracht, startsnelheid, mobiliteit.

Voor wie?

Atleten die op zoek zijn om uit het maximale zijn/haar lichaam te halen en altijd de beste sport performance neer willen zetten.

Bij Performance Training werken wij met alle levels van (top)sporters of (top)atleten die hun sportprestatie naar een hoger niveau willen tillen. Wij schenken aandacht aan de details om verschillende aspecten te optimaliseren en het blessure risico te verminderen.

De vier pijlers

Topfit worden en blijven vereist maatwerk per individu. Samen kijken we naar jouw wensen doelen en maken een plan op maat. Ben je benieuwd wat we voor jouw sportprestaties kunnen betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan.

Dé praktijk die naar jou toe komt!

Sluit Menu