Personal Training

Voor een ieder die de beste versie van zichzelf wilt worden en blijven. Wij zijn ons bewust dat tijd gering is voor mensen. Wij komen daarom op een locatie die jij bepaalt.

Je kan ervoor kiezen om in het park te trainen, of simpelweg bij jou thuis. Personal Training van By Voorn combineert de schaarse tijd met maximale efficiëntie en resultaat. Wil je ook de beste versie van jezelf worden?

De voordelen van By Voorn

Vraag een GRATIS proefles aan!

  Personal Training

  Voor een ieder die de beste versie van zichzelf wilt worden en blijven. Wij zijn ons bewust dat tijd gering is voor mensen. Wij komen daarom op een locatie die jij zelf bepaalt.

  By Voorn:

  Vraag een GRATIS proefles aan!

   Wat anderen over By Voorn Personal Training zeggen

   Dé trainer die naar jou toe komt!

   Over Kafel Voorn

   Mijn naam is Kafel Voorn en ik ben de oprichter van By Voorn Fysiotherapie en Performance Training. Door mijn ervaring in de topsport ben ik bekend met de fysieke en mentale belasting van het lichaam. Nadat ik zelf een revalidatietraject bij een fysiotherapeut had doorlopen, was ik gemotiveerd om zelf ook fysiotherapie te gaan studeren.

   In 2015 heb ik mijn studie fysiotherapie afgerond. Mijn kennis en kunde heb ik onder andere uitgebreid bij een gerenommeerd sport medisch centrum alvorens ik als zelfstandig fysiotherapeut en personal trainer ben gaan werken.

   Met een frisse blik en een professionele aanpak zorg ik er samen met mijn clienten voor dat wij het maximale bereiken voor een ‘beter, sterker en vitaler’ leven.

   In de huidige samenleving wordt het steeds lastiger om tijd te creëren en prioriteiten te combineren. Hier lijdt vaak de omgang met het lichaam onder. By Voorn wilt dit probleem aanpakken door zich aan te passen aan de wensen en schema’s van zijn cliënten. Ongeacht de leeftijd, sportniveau of werkdruk, verdient elk lichaam een goede zorg. Een ieder verdient persoonlijke aandacht.

   Close Menu